Biciclete

5 motive pentru a pedala mai mult anul acesta

Daca inca iti cauti motivatia pentru a te urca pe bicicleta, considera articolul acesta punctul de start. Stiu ca este frig afara, dar odata disparuta zapada, vei descoperi de ce atatea tari prefera bicicleta.

Vei gasi mai jos 5 puncte menite sa iti creasca dorita de a pedala si sunt convins ca le poti conecta cu lucrurile de imbunatatit pe viitor.

1.Fii sanatos 🌞

Mersul cu bicicleta este extraordinar pentru minte si corp. A dezvolta muschi si a arde calorii sunt doar cateva din multele beneficii fizice ale bicicletei. Poti usor inlocui alte exercitii cu o plimbare sau de ce nu un mic antrenament in drum spre munca sau scoala.

In timp ce faci miscare, corpul elibereaza endorfine, care te fac sa te simti bine. Nimic nu se compara cu o iesire in aer curat, in care sa dai un “reset” creierului. O minte revitalizata poate avea o foarte mare influenta asupra fericirii si bunastarii tale.

2.Bucura-te de senzatia de libertate  🏹 

Libertatea in esenta pura este sa te poti deplasa din punctul A in B fara obstacole, la viteza dorita si cu parul in vant.

Daca nu ai o bicicleta exista diverse locuri in care poti inchiria una pentru cateva ore, zile sau chiar luni. Da, stiu niste baieti care au un sistem de leasing, iar la final bicla poate ramane a ta. Nu m-au platit pentru reclama, asadar daca te intreseaza, scrie-mi 🙂

libertate pe bicicleta

3.Fa-ti prieteni noi 🚴‍♀️ 🚴🏻‍♀️

Ciclismul este o foarte buna activitate sociala. Fie ca este o tura cu prieteni vechi sau familia, fie cunosti prieteni noi prin cluburi de bicicleta sau ture organizate, iesind aproape oriunde cu bicicleta este un mod excelent de a te conecta cu lumea.

Ciclistii, biciclistii, sau cum vrei sa le spui, sunt oameni extraordinari, saritori si fericiti. Daca nu iesi pentru ca “nu ai cu cine”, intreaba, cauta grupuri pe social media sau anunta-ma si vom iesi. 🙂

prieteni pe biciclete

4.Fa-o pentru planeta 🌎

Daca este un singur motiv altruist pentru a pedala, acela este mediul inconjurator, natura. Daca maine decizi sa mergi cu bicla unde ai nevoie, vei imbunatatii calitatea aerului, reduce emisiile de CO2 si poluarea fonica.

Cand ai de facut plimbari scurte, lasa masina acasa si redu amprenta ecologica. Data viitoare cand mergi la cafea, la mici cumparaturi sau oriunde, opreste-te si gandeste-te daca ai putea pedala in loc de a conduce.

5.Distreaza-te 🎰

Ciclismul este foarte distractiv.  Nu te stresa sa fii mai rapid decat ieri, doar urca in sa si bucura-te de aer curat si libertate.

Ar trebui sa vezi orice moment petrecut in sa ca timp de calitate.

Acestea fiind zise, ne vedem in “trafic”.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *