Mancare

Bun si Mexican – Blue Margarita

Exista mancare mexicana si dupa El Toritto in Bucuresti. Poate voi stiti mai bine, dar eu cand spuneam mancare mexicana, ma gandeam la ei, dar acum ma gandesc la Blue Margarita.
Numele nu spune foarte multe despre mancare dar au o Margarita foooarte buna.

Locul in sine nu arata deloc “mexican”, ci mai degraba ca un restaurant elegant, cu personal politicos si cam atat. Meniul insa contrasteaza locatia si contine coloratele preparate mexicane, dar si braziliene.

Fiind aici pentru prima data am incercat exclusiv felurile mexicane.

Chimichanga de vita este un fel de burrito “la farfurie”. Tortilla este umpluta cu carne de vita si branza, prajita putin si asezata pe un pat din piure de fasole si orez. Deasupra avem guacamole, smantana si salsa. Gustul este pe masura prezentarii si surclaseaza alte variante.

Chimichanga vita mexican

Nici Enchilada de pui nu este mai prejos. Ea are o prezentare similara, numai ca nu este prajita iar sosul este chipotle. O combinatie din nou buna si poate chiar putin mai picanta decat chimichanga. Si aici avem deliciosul piure de fasole neagra care, va promit, nu va avea efecte adverse.

enchilada pui mexican

Daca aveti prieteni vegetarieni, vor fi si ei foarte fericiti. Pe langa faptul ca au destule variante, acestea nu sunt mai prejos decat cele cu carne. Burrito-ul cu legume contine orez, legume si piure de fasole neagra. Toate acestea in combinatie cu salsa si guacamole ar converti si cel mai convins carnivor.

burrito veggie Mexican

Desertul nu m-a convins, dar poate doar pentru ca nu am facut eu cea mai buna alegere. Mai jos avem “Bolitas de coco”, mai exact un fel de Raffaello servit cu sos de caramel si ciocolata. Este bun, dar dupa felurile principale asteptam ceva fabulos.
Mai au ca variante Churros si Chimichanga cu mere, daca le incercati, sa-mi spuneti cum au fost.

blue margarita mexican

Preturile sunt decente pentru calitatea mancarii, poate bautura putin scumpa dar poti merge chiar in a 3-a zi de dupa salariu.

 

Verdict:

4 Pedale

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *