Blog

Pistolar in Bucuresti

In ultima vreme au aparut cateva locuri in care poti merge sa alegi un pistol, pusca sau mitraliera iar apoi sa ciuruiesti o tinta. Eu am vrut sa incerc asta si cred ca am ales cel mai bun loc, lucru pe care vreau sa il faceti si voi.

Poligonul se numeste Calibru9 si prima surpriza placuta este locatia. Este in Bucuresti, langa Arena Nationala, spre deosebire de majoritatea celorlalte care sunt in mare parte la periferie sau chiar in afara orasului; se ajunge usor si exista parcare chiar in fata.

Armele disponibile sunt de la cele mai noi (Glock, Beretta, etc), pana la revolvere si pusti de prin 1870. Bineinteles, sunt replici fidele ale armelor de atunci. Daca esti fan Dirty Harry sigur vei alege acest Magnum; eu am facut.

poligon tragere Magnum pistol

Exista si arme puternice cum ar fi AK-47, Steyr AUG (preferatul unora din Counter Strike), dar si pusti cu luneta. De aceea, complexul are 3 poligoane de 50m, 25m si 15m lungime. Personalul este foarte amabil, totul este gandit bine, asadar siguranta este… la ea acasa.

Preturile as spune ca sunt sub media acestui tip de activitate, in jur de 110-130 ron pentru 25 de cartuse cu un pistol. Pe langa asta, vei avea suportul unui trainer si vei primi si o bautura. 🙂

Un lucru inedit este faptul ca si copiii pot merge aici. Au arme speciale cu aer iar cei mici vor primi cursuri speciale si educative. Din ce am observat, se pot organiza si petreceri tematice. Apropo, varsta minima este de 8 ani, iar pentru adulti de 18.

Va las pe voi sa descoperiti ce mai ofera Calibru9, eu am vrut doar sa va dau acest pont. Astept sa imi spuneti cum a fost si nu va uitati buletinul acasa. 🔫

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *